Încă un iPhone 12 a fost înmânat. Află cine este câștigătorul

A opta săptămână, din cadrul campaniei promoționale dedicată creditelor de consum fără gaj, a fost de bun augur pentru dna Oxana Iacob - câștigătoarea unui telefon ultramodern iPhone 12.

”Am decis împreună cu familia să remobilăm locuința și pentru resursele financiare necesare am ales cu încredere Mobiasbanca – OTP Group, deoarece suntem clienți fideli de peste 8 ani de zile. Sunt foarte fericită că am câștigat acest telefon ultramodern. Îl voi dărui fiicei mele care în curând atinge vârsta majoratului.”
ne spune Oxana Iacob, client Mobiasbanca – OTP Group

”Sunt mândră că fac parte din echipa Mobiasbanca – OTP Group, care de-a lungul anilor rămâne a fi o bancă de referință, oferind produse avantajoase și servicii de calitate inspirând totodată siguranță, încredere și respect clienților noștri.” – afirmă Maria Golban, director al sucursalei nr. 7 Renaștere.

Nu rata șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, ultimul iPhone 12 rămas în joc.

Aplică până pe 12 Iunie 2021 pentru un credit de consum fără gaj, online sau în orice sucursală a băncii, și beneficiază de o rată a dobânzii avantajoasă - de la 3% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute.

Află mai multe despre cum poți deveni chiar tu unul dintre câștigători pe
mobiasbanca.md.

Pune-ți dorințele pe upgrade

cu Mobiasbanca - OTP Group

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.