În luna iunie toate prestațiile sociale au fost finanțate conform graficului, CNAS

A doua tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 16,2 milioane de lei a fost finanțată de Casa Națională de Asigurări Sociale. De asemenea, au fost alocați banii necesari pentru indemnizația de maternitate – 55,1 milioane de lei şi ajutorul de şomaj – 4,6 milioane de lei, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al CNAS, operațiunile de finanțare a prestațiilor de asigurări sociale pentru luna curentă au fost finalizate. Suma totală finanțată pentru toate prestațiile sociale pentru luna iunie este de 2111,43 milioane de lei.

Pe parcursul lunii au mai fost transferate mijloace bănești pentru toate tipurile de pensii, suportul financiar, alocații, indemnizații adresate familiilor cu copii, compensații, ajutorul social, ajutorul de deces etc.

Pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii urmează să se adreseze către instituția la care a fost deschis contul bancar. Dacă persoana nu este deținătoare de card bancar, banii pot fi ridicați în orice oficiu poștal, indiferent de locul înregistrării la domiciliu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.