CNAS a anunţat graficul de finanțare a plăților pentru luna iunie

Casa Naţională de Asigurări Sociale a anunţat graficul de finanţare a plăţilor pentru luna iunie. Finanțarea indemnizațiilor unice la nașterea copilului, indemnizațiilor paternale, indemnizațiilor pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiilor pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani şi indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni este planificată pentru data de 10 iunie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă emis de CNAS.

La 16 iunie urmează a fi finanțate indemnizațiile de maternitate acordate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi.

După finanțarea plăților, acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului  guvernamental de plăţi electronice (MPay), iar ulterior beneficiarii pot ridica mijloacele financiare.

Pentru a obţine mai multe informaţii şi consultaţii privind stabilirea, calcularea şi plata indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii, indemnizaţiilor de maternitate şi paternale, cetăţenii pot suna la numărul de telefon 022 257 777 al Centrului de Apel CNAS.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.