CEC a înregistrat Blocul „Renato Usatîi”

Comisia Electorală Centrală a înregistrat astăzi, 5 mai, Blocul electoral „Renato Usatîi”, din care fac parte „Partidul Nostru” și Partidul „Patria”. Simbolul blocului reprezintă un pătrat de culoare albă, în interiorul căruia sunt scrise cu majuscule cuvintele „RENATO USATÎI, transmite IPN.

Tot astăzi, CEC a aprobat programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor parlamentare anticipate din data de 11 iulie 2021. Documentul stabilește acțiunile ce urmează a fi întreprinse pentru organizarea scrutinului, termenele de realizare a acestora, precum și responsabilii de fiecare acțiune pornind de la competențele principalilor subiecți implicați în procesul electoral. Acesta urmează să fie transmis, spre informare și realizare în limita competențelor, partidelor politice, instanței judecătorești, autorităților publice centrale și locale, precum și organelor electorale, după constituirea lor.

Conform prevederilor programului calendaristic, perioada electorală pentru alegerile parlamentare anticipate începe, astăzi, 5 mai curent. În același context, a fost aprobată o hotărâre privind repartizarea atribuțiilor membrilor Comisiei în perioada electorală.

Tot astăzi, membrii CEC au decis atribuirea unor mandate de consilier local în cinci localități din țară.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.