Cazul tânărului împușcat la Strășeni: Un suspect reținut, iar altul dat în căutare

A fost reținut un suspect în cazul tânărului împușcat și îngropat într-o pădure la Zubrești, raionul Strășeni. Un alt suspect a fost dat în urmărire internațională. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Tânărul dat în urmărire internațională este fiul fostului polițist Ion Stratulat, împușcat în 2011, nepotul generalului Nicolae Alexei.

Victima, un tânăr de 29 de ani, a fost găsit împușcat miercuri seara, fiind căutat de mama lui care l-a dat dispărut în după amiaza zilei de marți. Conform cercetărilor preliminare, decesul a survenit în urma a trei împușcături în regiunea coastelor.

Presa a scris că victima și presupusul asasin ar fi participat zilele trecute la o petrecere într-o casă aflat într-o pădure din Zubrești. Locuința ar aparține familiei lui Ion Stratulat. La acea petrecere, care ar fi durat câteva zile, au fost mai mulți tineri. Printre petrecăreți era și tânărul de 29 de ani, fiul unui lider agricol din raionul Rezina, care a rămas la urmă împreună cu fiul fostului polițist Ion Stratulat și alte două tinere. Tânărul de 29 de ani ar fi fost împușcat din propria armă. Mașina victimei, dar și pistolul au fost depistate în apropierea casei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.