logo

Violeta Ivanov: Am votat pentru a şterge diferenţa dintre sat şi oraş


https://www.ipn.md/index.php/ro/violeta-ivanov-am-votat-pentru-a-sterge-diferenta-dintre-8008_1077268.html

Candidata Partidului Politic „Șor” la funcția de președinte al țării, Violeta Ivanov, și-a exercitat dreptul la vot. Aceasta a declarat că a votat pentru pensii, salarii şi pentru un trai decent pentru părinți şi bunici. „Am votat pentru ca satele noastre să prospere, pentru a şterge diferenţa dintre sat şi oraş, ca cei care trăiesc la sat să aibă şi să se bucure de aceleaşi condiţii ca şi cei de la oraş. Pentru o Moldovă înfloritoare, pentru o agricultură dezvoltată”, a spus Violeta Ivanov, citată de IPN.

Violeta Ivanov a îndemnat cetăţenii Republicii Moldova să iasă la vot, le-a amintit că puterea e în mâinile lor şi că azi vom decide viitorul. Candidata Partidului Politic „Șor” la funcția de președinte a precizat că ziua de astăzi o va petrece alături de familie, iar seara va merge la birou.

Violeta Ivanov a venit la vot însoțită de colegii din echipă.

Astăzi, 1 noiembrie 2020, în Republica Moldova au loc alegeri pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. La urnele de vor sunt așteptați toți cetățenii cu drept de vot, în listele electorale fiind incluși 2 807 182 de alegători. Pentru organizarea scrutinului de astăzi au fost deschise 2143 secții de votare, dintre care 2004 pe teritoriul țării, incluzând 42 de secții pentru locuitorii din stânga Nistrului, iar 139 – în afara Republicii Moldova.