logo

Victoriabank „Deschide uşile spre viitor” copiilor născuţi de Ziua Cunoştinţelor!


https://www.ipn.md/index.php/ro/victoriabank-deschide-usile-spre-viitor-copiilor-nascuti-de-ziua-cunostintelor-7542_1064796.html

                                       

Victoriabank „Deschide uşile spre viitor” copiilor născuţi de Ziua Cunoştinţelor!

Carduri cu un suport financiar în valoare de 1000 de lei vor primi din partea Victoriabank proaspetele mame care au adus pe lume în data de 1 septembrie 2011 o viaţă nouă. Această acţiune dă startul oficial al unui amplu program de responsabilitate socială corporativă (CSR), întitulat „Deschide Uşile spre Viitor” pe care Victoriabank şi-a propus să-l lanseze la începutul unui nou an de învățământ şi mai exact în Ziua Cunoştinţelor.

Pe 2 septembrie, mai mulţi reprezentanţi ai Victoriabank vor merge la Centrul Mamei şi Copilului pentru a oferi proaspetelor mămici un prim ajutor: carduri bancare cu câte 1000 lei pe fiecare cont. Aceasta fiind şi prima investiţie în viitorul noii generaţii, primul suport pentru a dezvolta o societate competentă şi bine instruită. Prin această acţiune Victoriabank îşi propune să stimuleze mamele să întreprindă chiar de la începutul vieţii pruncului său, acţiuni ce ar încuraja copilul să acumuleze cunoştinţe. Iar cei 1000 de lei din partea Victoriabank sunt prima investiţie în viitorul copiilor noştri, în viitorul nostru în general.

„Victoriabank a ales deloc întâmplător ziua de lansare a proiectului 1 septembrie declarată şi Zi a Cunoştinţelor. Această zi reprezintă un nou început, o nouă mobilizare, o nouă perspectivă şi tendinţă spre o reuşită sigură. Ne implicam în lansarea acestui proiect pentru a crea o atitudine responsabilă faţă de noua generaţie, stimulând o educaţie continuă şi conştiincioasă. „Deschide uşile spre viitor„ va îngloba în sine toate acţiunile de caritate pe care am deprins să le facem de-a lungul celor 22 de ani de experienţă a băncii, doar că acum vor avea un nume şi obiective bine definite – stimularea progresului noilor generaţii”, susţine Dna Natalia Politov-Cangaş, preşedintele Victoriabank.

Programul de responsabilitate socială corporativă - „Deschide Uşile spre Viitor” este un program amplu al Victoriabank care are ca scop oferirea suportului necesar copiilor talentaţi şi dibaci, precum şi celor  social - vulnerabili din Republica Moldova prin investirea în viitorul acestora. Agenda detaliată a programului de CSR va fi disponibilă pe site-ul
www.victoriabank.md în scurt timp.

Pe parcursul anilor Victoriabank a demonstrat calităţile sale de partener social important atât pentru copiii şi tinerii talentaţi şi dotaţi din Moldova, cât şi pentru familiile social vulnerabile şi copiii defavorizaţi. Printre principalele acţiuni sociale întreprinse de Victoriabank se numără acordarea a 100 de burse studenţilor din Instituţiile de Învățământ Superior din Moldova, sponsorizarea concursului studenţesc TVC „Bancherul modern – cunoştinţe teoretice profunde şi deprinderi practice temeinice”, a Olimpiadei Republicane de Matematică pentru elevii claselor  a VII-a – a XII-a, organizată de Ministerul Educaţiei, colectarea fondurilor pentru operarea copiilor aflaţi în dificultate peste hotarele ţării, organizarea unei „Zile de neuitat” pentru copiii de la o şcoală internat din r-nul Floreşti, dar şi alte acţiuni de caritate ce au avut menirea să încurajeze reuşite mari în societatea noastră.

B.C „Victoriabank” S.A/ şi-a început activitatea la 22 decembrie 1989, fiind prima bancă comercială din Republica Moldova. Pe parcursul activitaţii sale, Victoriabank şi-a câstigat reputaţia unui partener de incredre  atât pentru clienţii din ţară, cât şi pentru instituţiile financiare internaţionale. Cu numele Victoriabank este asociată stabilirea noilor standarde pe piaţa bancară şi întroducerea în premieră a unor servicii şi produse noi pentru Republica Moldova, cum ar fi primul card bancar, primul bancomat, primul POS-terminal, primul proiect de reduceri, etc.