logo

Vara începe cu Vita-Baby


https://www.ipn.md/index.php/ro/vara-incepe-cu-vita-baby-7542_1064765.html

Vara începe cu Vita-Baby

Una dintre cele mai importante sărbători pentru compania “Orhei-Vit” este Ziua Copiilor!

Ce anotimp iubesc cel mai mult copiii noştri? Desigur, vara! Şi nu există bucurie mai mare pentru un copil de cît vacanţa, fructele, soarele şi joaca. Cu atît mai mult că, fiecare vară începe cu sărbătoarea copiilor, sărbătoare căreia compania Orhei-Vit” îi acordă atenţie şi responsabilitate deosebită.

De Ziua Copiilor – sărbătoare pe care copiii, pe deplin drept, o egalează, după importanţă, cu ziua lor de naştere, “Orhei-Vit” a pregătit cadouri generoase. Mii de copii au putut savura sucuri şi piureuri din fructe produse de companie.

De 1 iunie, în parcurile din capitală, colaboratorii companiei au dăruit sucuri şi piureuri din fructe tuturor copiilor. Fiecare copil de la vîrsta de 4 luni şi pînă la 10 ani a avut bucuria de a primi produse Vita-Baby şi Naturalis direct de la drăguţele domnişoare. Acesta nu este, nici pe departe, primul an în care Compania “Orhei-Vit” organizează acţiuni de acest tip, acţiuni care  pot fi numite - cartea de vizită a companiei.

Pe lîngă sucuri, copiii au primit în dar şi baloane. Produse delicioase şi cadouri vesele – este oare de mirare că, de 1 iunie, numărul copiilor fericiţi, datorită eforturilor “Orhei-Vit”, a crescut semnifiacativ? Acesta a constituit scopul de bază al acţiunii organizate. Directorul general al companiei S.A. “Orhei-Vit”, Dl. Ştefan Golubciuc, a povestit despre faptul că eforturile companiei, în săptămîna copiilor, au fost orientate spre a aduce zîmbete şi bucurie pe feţele micuţilor. “Compania noastră este mîndră de faptul că are posibilitatea să producă produse de calitate, bogate în vitamine, datorită cărora în Republica Moldova cresc noi generaţii de cetăţeni sănătoşi», - a spus Dl. Ştefan Golubciuc, relatîndu-ne şi despre faptul că în afară de cadourile din parcuri, în decursul săptămînii copiilor, compania a distribuit, în calitate de ajutor umanitar, produse în valoare totală de 50 mii lei. Produse Orhei-Vit au primit în dar copiii de la grădiniţa Curcubeu din or. Orhei, Asociaţia orbilor din Republica Moldova, copiii din satul Vatici, Centrul Republican de Reabilitare, copiii prezenţi la spectacolele Teatrului Republican de păpuşi Licurici, Organizaţia Obştească Amici dei Bambini şi mulţi alţii.

Pe lîngă toate astea, în perioada 1 – 5 iunie, liderul autohton în producerea sucurilor şi piureurilor naturale destinate hranei pentru copii, a participat la expoziţia dedicată Zilei Internaţionale a Copilului, organizată în centrul internaţional de expoziţii Moldexpo. La expoziţie a fost prezentată marca comercială Vita-Baby. Toţi copiii ce au vizitat standul companiei au primit în dar baloane, iar tinerele mămici au avut posibilitatea să guste din piureurile şi sucurile destinate hranei pentru copii, pentru a putea alege produsul şi gustul cel mai potrivit vîrstei fiecărui micuţ.
“Acţiunile de acest fel sunt extrem de importante atît pentru mămicile cu copii cît şi pentru viitoarele mămici. Pe durata acţiunilor, reprezentanţii noştri acordă informaţii nu doar despre sortimentul de produse Vita-Baby, dar şi sfaturi utile referitoare la diversificarea alimentaţiei şi vîrsta în care micuţului i se potriveşte un produs sau altul” – a menţionat Dl. Ştefan Golubciuc.

Şi aceasta nu este tot. În perioada 27 mai – 6 iunie, compania “Orhei-Vit” a organizat o acţiune promoţională în magazinele Metro. Fiecare cumpărător a 10 produse Vita-Baby a primit în dar un Puzzle sau o Bavetă. Pe lîngă aceasta, completînd un cupon special, cumpărătorul a devenit participantul tombolei în care a avut şansa să cîştige o cratiţă pentru prepararea terciurilor, sau Premiul Mare – un scaun cu măsuţă pentru hrănirea copilului, cîştigătorul căruia este Cotorobai Tatiana din satul Văratic, Ialoveni, mămica micuţei de 8 luni – Nicolina. Astfel, cei mai fideli cumpărători ai produselor companiei “Orhei-Vit”, au avut posibilitatea nu doar să bucure, o dată în plus, copiii lor cu produse delicioase şi sănătoase dar şi să primească în dar premii utile.

Compania „Orhei-Vit”

+373 060 20 44 81

+373 (022) 835-430

culea.l@orhei-vit.com