logo

Un tânăr este bănuit că a omorât un bărbat şi a încercat să ascundă urmele crimei


https://www.ipn.md/index.php/ro/un-tanar-este-banuit-ca-a-omorat-un-barbat-si-a-incercat-sa-ascunda-urmele-crime-7967_1016225.html

Un tânăr a ajuns pe mâna poliţiei, fiind suspectat că a omorât un bărbat, după care l-a îngropat într-o fâşie forestieră. Crima a avut loc acum câteva zile, în municipiul Bălţi, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General de Poliţie, oamenii legii au fost alertaţi de către nepotul victimei. Acesta a anunţat că unchiul său, în vârstă de 53 de ani, locuitor al municipiului Bălţi, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

În timpul cercetărilor, s-a constat că bărbatul a plecat în vizită la o femeie, tot din Bălţi. Între concubinul fiicei femeii şi victimă s-a iscat o ceartă, iar tânărul de 22 de ani l-a lovit de mai multe ori peste cap pe bărbat cu o buturugă de lemn. Când a înţeles că bărbatul este mort, tânărul a îngropat cadavrul într-o pădure din apropierea oraşului.

În cadrul audierilor, suspectul şi-a recunoscut fapta. Tânărul se află în arest, iar dacă va fi găsit vinovat de omor, riscă închisoare de la 10 la 15 ani.