logo

Un credit - cadou de la Mobiasbancă pentru o familie din or. Fălești


https://www.ipn.md/index.php/ro/un-credit-cadou-de-la-mobiasbanca-pentru-o-familie-din-or-falesti-7542_1065924.html

Comunicat de presă




16 ianuarie 2019

Un credit - cadou de la Mobiasbancă pentru o  familie din or. Fălești

A șasea câștigătoare a campaniei de creditare “Cadouri oferite la timpul potrivit” a devenit Tatiana Lungu din or. Fălești, careia i-a surâs norocul de a beneficia de un credit gratuit cu 0% rata dobânzii și 0% comisioane.

Lungu Tatiana, clienta Sucursalei Fălești: ”În primul rând, sunt mulțumită că am luat un credit de la Mobiasbancă cu dobândă avantajoasă, dar și mai mult mă bucur că am fost selectată în tombola promoțională  și mi s-a anulat în genere dobânda la credit și comisioanele aferente. Pentru familia noastră, a fost un cadou foarte frumos în timpul sărbătorilor de iarnă”.

Aplică și tu pentru un credit fără gaj pentru nevoi personale în sumă de până la 200.000 lei până la 9 februarie 2019, și ai șansa să beneficiezi de acest credit fără a achita dobânda și comisioane. Pentru detalii, accesează Regulamentului campaniei și apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7, la 022 256-456.

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A.
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire