logo

Un adolescent din Căușeni, omorât în bătaie


https://www.ipn.md/index.php/ro/un-adolescent-din-causeni-omorat-in-bataie-7967_1077376.html

Un adolescent din raionul Căușeni a fost omorât în bătaie de către doi tineri. Văzând că nu mai dă semne de viață, cei doi l-au aruncat într-o râpă cu stuf. Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat că mama băiatului de 16 ani a sunat la poliție pe 3 noiembrie, spunând-le oamenilor legii că fiul ei a plecat de acasă pe 2 noiembrie și nu s-a mai întors.

Poliția a stabilit că, în ziua în care a plecat de acasă, băiatul de 16 ani, împreună cu alți doi tineri din aceeași localitate, unul de 21 și altul de 32 de ani, au mers la stâna din Cârnățenii Noi, unde tânărul de 32 de ani lucra cioban.

Cei trei au consumat băuturi alcoolice, iar între minor și tovarășii mai mari s-a iscat o ceartă, care a ajuns la bătaie. Minorul a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o bâtă. Când l-au văzut mort, l-au aruncat într-o râpă cu stuf.

Cadavrul este îndreptat la expertiza medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Tinerii bănuiți de omor au fost reținuți.