logo

The Bat! pe ecrane tactile


https://www.ipn.md/index.php/ro/the-bat-pe-ecrane-tactile-7967_1014919.html

Clientul de poştă electronică „The Bat!”, versiunea 6.6, acum susţine şi tehnologia „Windows Touch” pe computerele şi laptopurile cu ecrane tactile (touchscreen), dar şi pe planşetele cu sistem Windows 8, transmite IPN cu referire la un comunicat al companiei Ritlabs.

Versiunea nouă „The Bat!” a fost optimizată astfel încât volume de date mari pot fi  procesate acum mult mai rapid. Chiar şi utilizarea programului ore în şir şi expedierea unor scrisori „grele” nu mai influenţează viteza de lucru a computerului. De asemenea, a fost optimizată copierea de rezervă a corespondenţei, care are loc mult mai rapid şi încarcă mai puţin procesorul.

Meniul de context al listei cu scrisori s-a redus de două ori şi funcţiile utilizate frecvent au ieşit în prim plan. Opţiunile de vizualizare a scrisorilor, la rândul lor, s-au înmulţit. Astfel, utilizatorii programului pot acum grupa scrisorile după adresa electronică. Scrisorile care vin de la aceeaşi adresă electronică, dar având expeditori diferiţi, se grupează acum într-un singur lanţ, fapt care simplifică mult căutarea scrisorilor necesare.

„The Bat!” v6.6 cuprinde mai multe versiuni RSS – 0.91, 0.92, 1.0. Aceasta înseamnă că utilizatorii au o alegere mai vastă dintre fluxurile de ştiri.

De asemenea, utilizatorii „The Bat!” au obţinut posibilitatea să conecteze modulul exterior de verificare a ortografiei ORFO 2014. Sistemul cu plată ORFO va indica eroarea de tipar şi va propune varianta corectă a cuvântului.

Mai mult, scrisorile din Asia de Est, conţinând simboluri chineze, japoneze sau coreene, se prezintă corect, chiar dacă programul expeditorului le-a format cu încălcarea standardului ISO-2022.

Mai multe detalii despre modificările şi corectările operate la noua versiune „The Bat!” pot fi aflate pe situl companiei www.ritlabs.com