logo

Siegfried Mureșan, reales vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European


https://www.ipn.md/index.php/ro/siegfried-muresan-reales-vicepresedinte-al-grupului-ppe-din-parlamentul-7965_1105267.html

Siegfried Mureșan a fost reales vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European. Europarlamentarul precizează că a obținut sprijinul Grupului PPE pentru susținerea integrării europene a Republicii Moldova, transmite IPN.

„Grupul PPE este cel care a câștigat alegerile europarlamentare din 9 iunie și și-a întărit poziția de cel mai mare grup politic din Parlamentul European. Mulțumesc Partidului Național Liberal pentru susținerea candidaturii mele și mulțumesc tuturor colegilor europarlamentari pentru votul de astăzi. Am fost ales cu 151 din 170 de voturi valabil exprimate. Ca vicepreședinte, voi continua să apăr interesele României în conducerea Grupului PPE”, a menționat Siegfried Mureșan.

Siegfried Mureșan spune că va susține Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Nu în ultimul rând, va susține toate acele măsuri care duc la garantarea securității în interiorul Uniunii Europene.