logo

Ritlabs va beneficia de asistenţa financiară a Băncii Mondiale pentru a spori exporturile


https://www.ipn.md/index.php/ro/ritlabs-va-beneficia-de-asistenta-financiara-a-bancii-mondiale-pentru-a-spori-ex-7966_1026685.html

Compania Ritlabs a fost selectată în calitate de beneficiar al proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivităţii (PAC II) şi astfel va beneficia de asistenţă financiară nerambursabilă pentru contractarea serviciilor de consultanţă, transmite IPN cu referire la un comunicat al companiei.

„Drept confirmare a perspectivelor de dezvoltare a companiei, Ritlabs a fost selectată în calitate de beneficiar al proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivităţii II. Compania va beneficia de asistenţă financiară nerambursabilă pentru contractarea serviciilor de consultanţă, în vederea creşterii volumului vânzărilor şi a vizibilităţii acesteia pe piaţa internaţională. Decizia de a oferi acest sprijin financiar, demonstrează potenţialul înalt de extindere a activităţii de export a companiei pe pieţele regionale şi internaţionale”, se spune în comunicat.

În cadrul proiectului, Ritlabs va beneficia de consultanţă în elaborarea strategiei de dezvoltare pe termen mediu, auditarea proceselor interne ale companiei şi analiza pieţei regionale şi internaţionale de servicii de mailing.

Proiectul PAC II susţine exportatorii moldoveni de bunuri şi servicii prin facilitarea accesului la credite preferenţiale şi acordarea asistenţei financiare nerambursabile pentru accesarea serviciilor de consultanţă. Proiectul este finanţat de către Banca Mondială şi se desfăşoară în perioada 2015-2019.

Compania Ritlabs a fost fondată în Chişinău în anul 1998 şi se specializează în elaborarea produselor pentru comunicarea eficientă şi securizată. Unul dintre produsele principale ale companiei Ritlabs este programul poştal „The Bat!” – un brand cunoscut pe larg peste hotarele Republicii Moldova, se spune în comunicatul Ritlabs.