logo

Răspunsul lui Ruslan Codreanu și reacția lui Ilan Șor


https://www.ipn.md/index.php/ro/raspunsul-lui-ruslan-codreanu-si-reactia-lui-ilan-sor-7965_1048662.html

Pasajele subterane ale capitalei vor fi reparate din fonduri legale și transparente. Este comentariul primarului interimar Ruslan Codreanu, pe o rețea de socializare, la demersul Partidului Politic Şor de a repara pasajele subteranele din sectorul Botanica. La rândul său, liderul formațiunii, Ilan Şor, spune că așteaptă un răspuns oficial, transmite IPN.

Potrivit lui Ruslan Codreanu, demersul formațiunii politice a ajuns la el pe masă, însă „Primăria nu va accepta cadoul electoral”. „Orice investiție în proiecte de dezvoltare a orașului trebuie să fie făcută din surse legale și transparente, nu din fonduri dubioase”, afirmă edilul.

Ruslan Codreanu mai spune că trecerile pietonale subterane de la Botanica vor fi reparate în următoarea perioadă, din bugetul Primăriei, în acest an fiind alocate zece milioane de lei pentru opt pasaje din oraș.

Ca reacție, Ilan Şor îi amintește primarului interimar că nu suntem în campanie electorală și îl îndeamnă să se gândească la locuitorii capitalei. Partid Şor i-a cerut Primăriei permisiunea să modernizeze toate pasajele subterane de la Botanica după ce, la demersul său, compania-administrator al Aeroportului Internaţional Chişinău Avia-Invest, Consiliul de administrare al căreia este prezidat de Ilan Şor, a reparat trecerea subterană din preajma Aeroportului.