logo

PayPal - disponibil şi în Moldova


https://www.ipn.md/index.php/ro/paypal-disponibil-si-in-moldova-7966_1013432.html

PayPal, unul dintre liderii globali în procesarea de plăţi, a anunţat introducerea serviciilor sale pe zece noi pieţe, inclusiv în Republica Moldova, Astfel, oamenii din Republica Moldova, Belarus, Camerun, Coasta de Fildeş, Macedonia, Monaco, Muntenegru, Nigeria, Paraguay şi Zimbabwe, începând de azi, 18 iunie, îşi vor putea deschide un cont PayPal şi vor putea face plăţi pe milioane de website-uri din întreaga lume, transmite IPN. 
 
„În condiţiile în care tehnologia face să dispară barierele comerţului global, mulţi oameni sunt îngrijoraţi atunci când vine vorba de introducerea informaţiilor confidenţiale ale cardurilor lor de debit sau credit pe website-uri aparţinând unor comercianţi necunoscuţi, care îşi derulează operaţiunile de pe teritoriul unor ţări îndepărtate,” a declarat directorul regional PayPal pentru Europa Centrală şi de Est şi Balcani, Damien Perillat, se menţionează într-un comunicat de presă.

 
Serviciile PayPal vor fi disponibile pe cele 10 noi pieţe în următoarele zile. Ulterior, orice persoană care dispune de acces la internet şi deţine un card bancar autorizat pentru tranzacţii online îşi va putea crea un cont de PayPal cu care să realizeze plăţi.
 
Prin adăugarea acestor noi pieţe, PayPal deserveşte acum un total de 203 pieţe. Acesta a fost înfiinţat în 1998. PayPal este modalitatea rapidă şi sigură pentru a face şi primi plăţi. Acesta oferă consumatorilor modalităţi mai simple de a trimite bani fără a-şi dezvălui informaţiile financiare, precum şi flexibilitate în realizarea de plăţi prin folosirea balanţei contului, a contului bancar sau a cardurilor de credit.