logo

Pavel Filip: PDM este singurul partid care are realizări concrete la Hâncești


https://www.ipn.md/index.php/ro/pavel-filip-pdm-este-singurul-partid-care-are-realizari-8008_1071032.html

Partidul Democrat este singura formațiune politică care nu a aflat astăzi despre Hâncești, ci are realizări concrete în această regiune. Iar Ion Mereuță, candidatul PDM în alegerile parlamentare noi în circumscripția nr. 38, este omul locului, născut și crescut în Hâncești și care cunoaște cel mai bine problemele și dorințele localnicilor. Declarațiile aparțin președintelui PDM, Pavel Filip, și au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, susținute, alături de candidatul democraților, transmite IPN.

Pavel Filip a menționat că, spre deosebire de alți politicieni, democrații au fost mereu prezenți la Hâncești cu realizări concrete și mereu s-au bucurat de susținerea localnicilor. Deja de 16 ani la conducerea Primăriei municipiului se află, la fel, un reprezentant al PDM. Potrivit lui, Ion Mereuță este lector universitar, iar în prezent este și consilier raional. De asemenea, a fost reprezentantul Guvernului Filip la Hâncești, „contribuind nemijlocit la realizarea proiectelor lansate de executiv în acea regiune”.

Ion Mereuță a declarat că, împreună cu echipa PDM, a reușit deja să colecteze semnăturile necesare și a și fost înregistrat în calitate de candidat la funcția de deputat. Mereuță spune că el este singurul băștinaș printre cei care candidează în această circumscripție. Candidatul susține că cunoaște care sunt nevoile localnicilor și că este gata să le reprezinte cu responsabilitate interesele în Parlament.

CEC a stabilit pentru data de 15 martie desfășurarea alegerilor parlamentare noi în Hâncești, după ce deputatul democrat Alexandru Botnari a renunțat la mandatul câștigat în această circumscripție, în favoarea celui de primar al municipiului Hâncești obținut în urma turului doi al alegerilor locale din 3 noiembrie.