logo

Monica Babuc şi-a propus să înlocuiască aspectul mohorât din unele zone ale oraşului. ALEGERI 2015


https://www.ipn.md/index.php/ro/monica-babuc-si-a-propus-sa-inlocuiasca-aspectul-mohorat-din-unele-zone-ale-oras-7965_1020534.html

Candidatul Partidului Democrat la funcţia de primar de Chişinău, Monica Babuc, consideră că oraşul are un potenţial uriaş să devină o capitală colorată şi frumoasă. E nevoie, în opinia sa, de mai mult efort pentru a curăţa nuanţele gri de pe blocurile vechi, de a face mai multă curăţenie pe străzi şi de a reabilita clădirile, transmite IPN.

„Chişinăul pe care îl cunosc şi îl iubesc atât de mult are un potenţial uriaş să devină un oraş al culorilor pozitive. Eu cred că prin efort comun şi voinţă este posibil să avem mai multe parcuri pentru copii, mai puţine blocuri mohorâte şi mai multă culoare”, a spus Monica Babuc, aflată la acţiunea „Colorăm Chişinăul”, organizată de o asociaţie obştească de artă.

Candidatul PDM precizează că are în planul său de modernizare a oraşului un amplu program de reabilitare termică şi estetică a blocurilor şi caselor vechi din Chişinău. De asemenea, Monica Babuc susţine că va dubla numărul urnelor de gunoi pentru blocurile de locuinţe, iar maşinile de gunoi vor veni mai des.

Candidatul democrat a mai spus că are un alt program ambiţios pentru repararea locurilor de joacă şi crearea a noi locuri de joacă în cartiere. Fiecare grup de 4-5 blocuri trebuie să aibă, în opinia sa, un parc pentru copii modern şi bine întreţinut.