logo

Modificări de circulație în preajma stadionului Zimbru


https://www.ipn.md/index.php/ro/modificari-de-circulatie-in-preajma-stadionului-zimbru-7967_1047713.html

Circulația transportului public care traversează bulevardul Dacia va fi modificată vineri, 22 martie, în contextul desfășurării meciul internațional de fotbal între selecționatele Moldovei și Franței, pe stadionul „Zimbru” din sectorul Botanica, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, între orele 17.00 și 00.30, va fi restricționat traficul rutier pe bulevardul Dacia, din direcția Aeroportului Internațional Chișinău, tronsonul cuprins între străzilor Burebista și Cuza-Vodă. Circulația transportului în zonă va fi organizată, în ambele sensuri, pe partea carosabilă a bulevardului Dacia, pe același tronson, din direcția Centru spre Aeroport.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va suplini numărul unităților de transport public, troleibuze și autobuze, spre direcția stadionului „Zimbru”. Posesorii biletelor la meciul de fotbal Moldova-Franța, vor călători gratuit, începând cu orele 17.00 până la finalizarea programului de activitate a transportului de pasageri din capitală.

Circulația transportului public, începând cu ora 19.00, va fi organizată după cum urmează: itinerarul rutei de troleibuz nr. 22, în direcția sectorului Botanica, se scurtează până la bulevardul Traian.

Itinerarele rutei de troleibuz nr. 30 și a rutelor de autobuz nr. 33, nr. 44 și nr. 49 se modifică după cum urmează: tur – de pe bulevardul Dacia pe strada Independenței, bulevardul Traian, bulevardul Dacia și în continuare pe traseele stabilite. Returul va fi pe același traseu.

Itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se modifică, după cum urmează: tur – de pe bulevardul Cuza-Vodă pe strada Independenței, bulevardul Dacia, strada V. Crucii; retur – strada V. Crucii, bulevardul Dacia, strada Independenței, bulevardul Cuza-Vodă și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt atenționați să respecte semnalizarea rutieră temporară.