logo

Mobiasbancă susţine inovaţiile


https://www.ipn.md/index.php/ro/mobiasbanca-sustine-inovatiile-7542_1065444.html

Mobiasbancă a participat la Expoziţia Internaţională Specializată „INFOINVENT”, ediţia a XIV-a, organizată de Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) şi desfăşurată la Centrul Internaţional Expoziţional „Moldexpo” S.A.

În cadrul expoziţiei, pe 28 noiembrie curent, Mobiasbancă a participat la masa rotundă cu genericul „Promovarea inovaţiilor şi a produselor creative cu potenţial de comercializare”, organizată în scopul promovării în rândul mediului de afaceri a celor mai noi realizări ştiinţifice şi inovaţionale, produse şi tehnologii.

Şeful Departamentului Strategie şi Marketing, Cristian Lîsîi, a prezentat ultimele produse inovatoare ale băncii, destinate persoanelor fizice şi juridice, care au scopul de a optimiza timpul aferent serviciilor bancare, astfel încât clienţii să dedice mai mult timp familiei, prietenilor şi altor lucruri plăcute în viaţă.

Printre aceste produse se numără: banca la distanţă, eMobias – monitorizarea conturilor şi efectuarea operaţiunilor de la distanţă, MobiasSMS – consultarea conturilor şi efectuarea operaţiunilor (inclusiv plata facturilor) printr-un simplu sms, eFactura – pentru plata automată a facturilor.

Scopul dezvoltării acestor produse şi servicii bancare de deservire la distanţă este să reducă la minimum vizitele clienţilor la oficiile bancare pentru diferite operaţiuni şi să ofere o calitate mai mare de deservire la distanţă. Totodată, aceste produse inovative oferă un confort sporit în gestiunea conturilor şi operaţiunilor bancare prin efectuarea tranzacţiilor în timpul comod pentru clienţi.

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai mediului de afaceri şi autorităţilor publice responsabile de elaborarea şi promovarea politicilor în domeniul industriilor creative.