logo

Mesajul lui Igor Dodon la închiderea secţiilor de votare


https://www.ipn.md/index.php/ro/mesajul-lui-igor-dodon-la-inchiderea-sectiilor-de-votare-8008_1077299.html

Igor Dodon a ţinut să mulţumească cetăţenilor Republicii Moldova din trei ipostaze: în calitate de preşedinte în exerciţiu, de candidat la funcţia de preşedinte şi un mesaj comun –din ambele ipostaze, transmite IPN.

În calitate de preşedinte în exerciţiu, Igor Dodon a mulţumit tuturor cetățenilor care au participat la alegeri, indiferent pentru cine dintre cei opt candidaţi au votat. „Aţi dat dovada de patriotism şi că vă pasă de viitorul Republicii Moldova”, a spus Igor Dodon la un briefing de presă susținut după ora 21.00.

În calitate de candidat la funcţia de preşedinte, Igor Dodon a mulţumit cetăţenilor care l-au susţinut. „Vă asigur ca nu veţi regreta pentru acest vot”, a spus acesta.

În calitate de preşedinte în exerciţiu şi candidat la funcţia de preşedinte, Igor Dodon a mulţumit tuturor angajaților instituţiilor de stat care au asigurat „un scrutin corect, liber şi democrat”. „Vă felicit că, în aceste condiţii deloc simple, aţi asigurat petrecerea alegerilor în cel mai bun mod”, a spus acesta.

Acelaşi mesaj, Igor Dodon l-a rostit şi în limba rusă.