logo

MAN l-a desemnat pe Ion Ceban pentru alegerile locale din Chișinău


https://www.ipn.md/index.php/ro/man-l-a-desemnat-pe-ion-ceban-pentru-alegerile-8012_1099447.html

Partidul Mișcarea Alternativă Națională a decis să-l înainteze în calitate de candidat la alegerile locale din Chișinău pe Ion Ceban, actualul primar al capitalei. Decizia a fost aprobată în cadrul conferinței organizației teritoriale a municipiului Chișinău MAN, transmite IPN.

La fel a fost prezentată spre desemnare echipa MAN pentru Consiliul municipal Chișinău și echipele MAN pentru consiliile locale din suburbii și propuși spre desemnare candidații pentru primăriile din suburbii.

„Suntem mulți, puternici și determinați să mergem înainte. Partidul MAN are cei mai buni specialiști în toate domeniile care sunt gata să muncească, să se implice pentru dezvoltarea Chișinăului și suburbiilor. Noi merităm să locuim bine la noi acasă și nimeni nu va veni să ne facă curat în locul nostru, deoarece omul sfințește locul”, a declarat Ion Ceban.

Pe 5 noiembrie în Republica Moldova se vor desfășura alegeri generale locale. Urmează să fie aleși 898 de primari și 11 058 de consilieri locali, dintre care 9 972 – sătești (comunali) și orășenești, iar 1 086 – raionali/municipali. Campania electorală va începe pe 6 octombrie.