logo

Maibank meetup 2.0: peste 100 de participanți, dialog productiv și atmosferă de vis! Descoperă cum a decurs cel de-al doilea meetup dedicat clienților maibank


https://www.ipn.md/index.php/ro/maibank-meetup-20-peste-100-de-participanti-dialog-7542_1108492.html

Circa 100 de clienți fideli ai maib au participat la cea de-a doua ediție meetup maibank, unde au descoperit cele mai noi și inovative funcționalități ale aplicației, care au fost dezvoltate în urma feedbackurilor colectate la meetup-ul precedent. Participanții au avut oportunitatea de a testa noutățile aplicației, de a adresa întrebări și de a afla care este procesul din spatele dezvoltării celor mai îndrăgite și actuale funcționalități ale aplicației, precum: oferta de credit ipotecar, disponibilă direct în maibank, noua pagină Life, creată pentru a oferi o experiență personalizată fiecărui client, lansarea asigurării de călătorie – o premieră absolută pe piața din Republica Moldova și altele.

Clienții prezenți au beneficiat de o experiență interactivă, bucurându-se de oportunitatea de a discuta direct cu echipa care dezvoltă aplicația maibank și de a oferi feedback valoros, contribuind astfel la viitoarele îmbunătățiri ale aplicației. Atmosfera prietenoasă a transformat evenimentul într-o experiență memorabilă, în care ideile și sugestiile clienților au fost ascultate cu mare atenție, totodată fiind prezentate sugestiile lansate în cadrul meetup-ului anterior, care au fost implementate.

 

Nu ai reuși încă să participi la maibank meetup? Vestea bună este că aceste întâlniri vor avea loc odată la fiecare 6 luni, așadar, te invităm să nu ratezi următoarea ediție, unde vei putea interacționa direct cu experții din spatele aplicației, vei avea ocazia să contribui la îmbunătățirea funcționalităților existente și la crearea altor inovații.

Te
invităm la următorul meetup, pentru a deveni parte din inovația digitală care face diferența!


     

     

     

Tu conduci 365 de zile cu maib!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.