logo

MAIB va compensa cu până la 500 000 de lei clienții păgubiți în furtul din 6 iulie


https://www.ipn.md/index.php/ro/maib-va-compensa-cu-pana-la-500-000-de-7967_1066689.html

Compensațiile pe care Consiliul Moldova Agroindbank a decis să le ofere clienților păgubiți pe data de 6 iulie sunt fără precedent deoarece, conform practicilor naționale și regionale bancare, nu se acordă despăgubiri în situația în care dispar bunuri din casetele de siguranță ale băncilor. Informația a fost oferită pentru IPN de către Victoria Koroli, şef al Departamentului PR și Comunicare al băncii.

Victoria Koroli a precizat că suma pe care o va primi fiecare client depinde de paguba pe care a declarat-o la poliție și de dovezile prin care poate demonstra valorile pe care le avea în casetele de siguranță care au căzut pradă furtului. „Celui care a declarat și a dovedit că a pierdut 1000 de euro în u
rma furtului i se vor acorda 1000 de euro”, a spus Victoria Koroli.

Potrivit Nataliei Stati, ofițer de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, ofițerii de investigație continuă ancheta pentru a da de urma celor care au comis furtul.

Pe lângă despăgubirile anunțate, Consiliul Moldova Agroindbank promite un milion de lei pentru oricine poate furniza informații despre autorii jafului.

MAIB promite un milion de lei celor care au informații despre autorii jafului din 6 iulie