logo

Liderul POM îndeamnă alegătorii „să înceapă lupta serioasă cu hoții” la 11 iulie


https://www.ipn.md/index.php/ro/liderul-pom-indeamna-alegatorii-sa-inceapa-lupta-serioasa-cu-8011_1082840.html

Președintele Partidului Oamenilor Muncii (POM), Serghei Toma, vine cu îndemnul către alegători să voteze cu POM, astfel „începând o luptă serioasă cu toți hoții, iar învingându-i, să fie stabilită puterea poporului, puterea oamenilor muncii din Republica Moldova”.

Potrivit lui Serghei Toma, citat de IPN, toți oamenii muncii din Moldova au simțit groaza degradării și haosului la care politicienii incompetenți au condamnat oamenii din Republica Moldova. Acest lucru nu mai poate continua. A sosit momentul ca toți să recunoască că sunt necesare măsuri decisive pentru a elibera Moldova de toți acești politicieni, pentru a-i pedepsi sever pentru ceea ce au făcut, pentru a începe construirea unui stat puternic, care să funcționeze în interesul cetățenilor din Republica Moldova, și nu a clanurilor hoților, a spus candidatul la funcția de deputat.

„Suntem cu toții sătui de toți acești hoți care nu se gândesc la problemele alegătorilor, ci se gândesc cum să ne vindem dreptul la vot în Parlament la un preț mai mare. Sunt necesari oameni noi, sunt necesare idei noi, sunt necesare noi abordări. Sincere, corecte, decisive, competente”, a scris Serghei Toma pe Facebook.

Potrivit liderului POM, la 11 iulie există șansa de a arunca la „coșul de gunoi al istoriei” regimul hoților și de a aduce în Parlament politicieni care își iubesc cu adevărat țara și poporul. „Partidul Oamenilor Muncii din Republica Moldova este un partid al celor care muncesc din greu și creează, este un partid al celor care sunt gata să ia măsurile cele mai decisive și severe împotriva infractorilor de stat, este un partid al puternic și dur oameni care sunt gata să lupte pentru înființarea unui stat puternic și social, pentru reînnoirea Moldovei în numele oamenilor muncii”, a scris acesta.

Partidul Oamenilor Muncii este pe poziția a 22-a în buletinul de vot pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.