logo

ÎN ATENȚIA ABONAȚILOR: IPN actualizează sistemul de distribuire a știrilor


https://www.ipn.md/index.php/ro/in-atentia-abonatilor-ipn-actualizeaza-sistemul-de-distribuire-a-stirilor-7978_1066107.html

Stimate Abonat, folosesc și această ocazie pentru a vă mulțumi că alegeți Agenția IPN ca sursă de informare sigură, corectă și echidistantă. În ultimele luni am lucrat la modernizarea platformei www.ipn.md, pentru ca să vă livrăm un conținut de calitate, într-o manieră mai accesibilă și confortabilă. Trecerea definitivă la platforma nouă va fi anunțată printr-un mesaj suplimentar.

Drept urmare a acestei reforme a fost îmbunătățit modul de prezentare a știrilor; s-a dezvoltat platforma pentru abonare, fără necesitatea contactării directe a personalului Agenției (achitare cu cardul/transfer bancar); a fost elaborat un cabinet personal al Abonatului din care veți putea gestiona abonamentele la produsele IPN și monitoriza fișierele multimedia procurate; au fost dezvoltate module pentru personalizarea buletinului de știri (setările sunt gestionate de dumneavoastră din cabinetul personal).

Pentru a beneficia la maximum de oportunitățile oferite de platforma modernizată, vă rugăm să completați acest mic formular:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdX9MRhNaxQG_UriUDNL4dmc8EBlzN-NNn7MIyiauQzjtGA-A/viewform

Persoană de contact: Tatiana Țurcan, +373 68 96 01 08, comunicare@info-prim.md

În atenția administratorilor de sistem:

Toate datele legate de contul dumneavoastră de pe platforma actuală au fost transferate pe platforma nouă. Noul IP al site-ului www.ipn.md va fi 185.70.190.79 Atunci când vom trece la distribuirea produselor noastre prin noul mecanism, vă rugăm să adaptați, după caz, setările pentru serverele de mail pentru a nu avea perturbații la recepționarea mesajelor generate de sistemul nostru.

Valeriu Vasilică, director IPN