logo

Igor Dodon: Ce fel de exit-poll-uri la telefon? Ce-i cu aberațiile astea?


https://www.ipn.md/index.php/ro/igor-dodon-ce-fel-de-exit-poll-uri-la-8008_1077191.html

„Am văzut că vreți să faceți exit-poll-uri duminică. Oameni buni, ce fel de exit-poll-uri la telefon? Ce-i cu aberațiile astea. În toată lumea, exit-poll-urile se fac la biroul electoral”, susține președintele Igor Dodon, care candidează pentru un nou mandat. Acesta li s-a adresat oponenților politici, dar și partenerilor de dezvoltare – să nu alimenteze astfel de lucruri.

„Eu nu cred că cuiva îi trebuie destabilizare în Republica Moldova, în această regiune. Ajunge atâtea destabilizări. De aceea, stimați parteneri, cei care îi finanțați prin granturi pe cei care acum vor să facă destabilizări, eu vă rog foarte mult, nu vă implicați în treburile interne ale Republicii Moldova, nici din Est, nici din Vest”, a declarat candidatul în cadrul emisiunii „Igor Dodon răspunde”.

Candidatul îi atenționează pe oponenții săi „să nu cheme lumea în stradă, deoarece proteste pașnice ar putea degenera în destabilizare”. Acesta a mai spus că oponența ar putea fi utilizată „ca fațadă pentru a scoate lumea în stradă și a face revanșa oligarhilor care au fugit din țară”.