logo

Evenimentul care a culminat Anul Tineretului a adunat mii de tineri din Chișinău


https://www.ipn.md/index.php/ro/evenimentul-care-a-culminat-anul-tineretului-a-adunat-mii-7967_1101361.html

Mii de tineri au participat la spectacolul „Cool Party”, eveniment al Primăriei Chișinău care a culminat Anul Tineretului. Tinerii s-au distrat împreună cu artiștii Aliona Moon, Satoshi, DJ renumiți, comedianți și influenceri, transmite IPN.



Primarul general, Ion Ceban, a menționat că încheierea Anului Tineretului nu reprezintă un sfârșit, proiectele municipale pentru tineri urmează să se multiplice în următorii ani. „Ne-am dedicat în Anul Tineretului la Chișinău și împreună cu echipa tânără din cadrul Primăriei, am reușit să deschidem Centre de Tineret, incubatoare de afaceri, am organizat evenimente culturale și sportive. Doresc ca tinerii noștri să reușească în toate și să devină ceea ce își doresc, aici acasă. Creștem, ne dezvoltăm și facem lucruri frumoase împreună, la Chișinău”, a spus edilul.

Directorul Centrului municipal de Tineret, Petru Grecu, a spus că tinerii din Chișinău sunt forța și energia și fac Chișinăul mai frumos. „Ne bucurăm că prin intermediul centrelor de tineret din Chișinău tinerii au activități, sunt implicați, fac voluntariat și astfel reușim să aducem și astfel de activități mai distractive”, a spus directorul centrului.



În cadrul spectacolului a fost făcut și un bilanț al reușitelor și proiectelor dedicate tinerilor din municipiu. Anul 2023 a fost declarat de către Primăria municipiului Chișinău drept Anul Tineretului și pe parcursul acestuia au avut loc o mulțime de activități și evenimente cu implicarea tinerilor și dedicate acestora.