logo

Coca-Cola Hellenic Moldova a venit cu oferte de muncă la Târgul de Cariere Chişinău


https://www.ipn.md/index.php/ro/coca-cola-hellenic-moldova-a-venit-cu-oferte-de-munca-la-targul-de-cariere-chisi-7542_1065047.html


Compania Coca-Cola Hellenic Moldova a venit la ediţia a treia a Târgului de Cariere din Chişinău cu 4 oferte de muncă. Astfel, în perioada 12-13 aprilie, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă pot să se apropie de standul companiei, unde vor primi consultanţă şi informaţii privind posturile vacante.

Lucia Cobîleanu, HR specialist al Companiei, a menţionat că la ediţia Târgului de Cariere din acest an, Coca- Cola Hellenic Moldova propune locuri de muncă în mai multe poziţii de activitate ca: operator date depozit, agent vânzări, mecanic, specialist în departamentul financiar. Printre abilităţile solicitate de la se numără capacitatea de organizare şi planificare, orientarea spre calitate şi atenţie la detalii, deschidere spre schimbare şi inovaţie.

Candidaţii trebuie să cunoască limba engleza, de asemenea, să deţină cunoştinţe financiare, de montare, întreţinere, verificare şi reparare a echipamentelor tehnice pentru liniile de îmbuteliere, dar şi cunoştinţe despre echipamente frigorifice şi comerciale. Locurile de muncă propuse se află în municipiul Chişinău.

Diana Petrea, specialist relaţii publice şi comunicare Coca-Cola Hellenic Moldova, spune că întreprinderea utilizează oportunităţile acestui Târg şi altor activităţi similare pentru a studia piaţa muncii din ţară şi a încuraja interesul tinerilor în special pentru profesiile moderne, dar şi cele mai tradiţionale.

Organizatorii prezintă Târgul de Cariere Chişinău drept cel mai mare eveniment de carieră din ţară şi are loc la Centrul de Cultură şi Istorie Militară (str. Tighina, 47).

Grupul Coca-Cola Hellenic este unul din cei mai mari îmbuteliatori ai produselor Companiei Coca-Cola din lume şi cel mai mare din Europa. Operaţiunile Coca-Cola Hellenic acoperă 28 de ţări şi deservesc peste 570 de milioane de persoane.

Coca-Cola Hellenic Moldova