logo

Clienții Mobiasbancă continuă să beneficieze de credite gratuite


https://www.ipn.md/index.php/ro/clientii-mobiasbanca-continua-sa-beneficieze-de-credite-gratuite-7542_1065925.html

 

 

 

 

18 ianuarie 2019



Până la 9 februarie a.c., Mobiasbancă oferă clienților săi, în cadrul Campaniei de iarnă, credite fără gaj la condiții speciale:

- rata fixă* pe întreaga perioadă a creditului, astfel ești protejat de riscurile creșterii dobânzii;

- aprobare rapidă a creditelor – în medie o zi.

În plus, săptămânal, Potrivit Regulamentului campaniei, oricine contractează un credit fără gaj participă automat la tombola săptămânală, la care poate câștiga 0% rata dobânzii și 0% comisioane pe întreaga perioadă de creditare.

Valentin Scutelnic
, clientul sucursalei Durlești, este norocosul săptămânii a VII-a, care, conform tragerii la sorți, a câștigat un credit absolut gratuit.

”Sunt foarte recunoscător pentru această ocazie de a beneficia de un credit pentru care nu voi plăti dobânda, nici comisioane, și sunt foarte mulțumit de sucursala la care mă deservesc și persoanele care activează aici”, a declarat dl. Valentin.

Aplică și tu pentru un credit fără gaj pentru nevoi personale.

Apelează pentru detalii serviciul Contactell, disponibil 24/7, la 022 256-456.

Banca atenționează consumatorul asupra responsabilității de rambursare a creditului.
 

*Pentru un credit TO_TO de 200 000 lei, cu o dobândă fixă de 5%, pe 60 luni, cu un comision de  administrare lunară credit de 0.5% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 16.23% (calculele sunt exemplificative).

**Pentru un credit TO_TO de 200 000 lei, cu o dobândă fixă de 0%, pe 60 luni, cu un comision de  administrare lunară credit de 0% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 0% (calculele sunt exemplificative).

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire