logo

ANUNȚ APĂ-CANAL CHIȘINĂU


https://www.ipn.md/index.php/ro/anunt-apa-canal-chisinau-7542_1095144.html

ANUNȚ APĂ-CANAL CHIȘINĂU

Subiect: Dezbatere cu experți economici a subiectului reglementării tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă și canalizare

Pe data de 10.02.2023, ora 10:00, în incinta sediului întreprinderii din str. Albișoara 38, S.A. „Apa-Canal Chișinău” organizează o masă rotundă, pentru a discuta cu experții economici și reprezentanții ANRE subiectul reglementarii tarifare pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare.

Experții în domeniu pot participa cu condiția declarării intenției și înregistrării prealabile, prin expedierea unui mesaj electronic pe email-ul
acc@acc.md.

La masa de discuții se așteaptă și se mizează pe dezbaterea subiectului doar sub aspectele economice și inginerești. Totodată, prin dezbaterea subiectului mizăm pe o mai bună înțelegere a acestuia în mediul experților și implicarea activă în viitor a acestora în momentele în care legislația privind transparența în procesul decizional permite acest fapt.

La eveniment sunt așteptați și reprezentanții instituțiilor mass-media.

Serviciul de presă Apă-Canal-Chișinău

Telefon de contact: 068302205


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.