logo

Andrei Năstase spune că cetățenii vor alege astăzi exact ceea de ce au ei nevoie


https://www.ipn.md/index.php/ro/andrei-nastase-spune-ca-cetatenii-vor-alege-astazi-exact-8008_1077266.html

Candidatul Platformei DA la șefia statului, Andrei Năstase, a votat astăzi pentru o Moldova sănătoasă, în care copiii să fie fericiți și fără gânduri de a pleca peste hotare, așa cum au procedat părinții sau buneii lor. Năstase spune că Republica Moldova a ratat până acum multe oportunități și șanse, d e aceea,ziua de astăzi este una importantă, cu foarte mari așteptări, transmite IPN.

Andrei Năstase îndeamnă toți cetățenii să iasă la vot și să opteze pentru o „Moldovă de mâine, o Moldovă educată și o Moldovă în care vrei să trăiești”. În opinia sa, cetățenii vor alege astăzi exact ceea de ce au ei nevoie, nu ceea ce li se spune la TV sau pe rețelele sociale. Totodată, candidatul face apel la cetățeni să fie atenți, vigilenți, pentru a nu permite falsificări.

La secția de votare Andrei Năstase a venit împreună cu soția și fiica. Soția candidatului a spus că a votat pentru un președinte demn și curajos și speră că lucrurile în țară se vor schimba după alegeri.

Astăzi, 1 noiembrie, cetățenii Republicii Moldova aleg președintele țării pentru următorii patru ani. La această funcție aspiră opt candidați. Secțiile de votare sunt deschise de la ora 7.00 până la ora 21.00.