logo

Alexandr Stoianoglo: Am votat pentru o Moldovă pașnică, modernă și prosperă


https://www.ipn.md/index.php/ro/alexandr-stoianoglo-am-votat-pentru-o-moldova-pasnica-moderna-8013_1108207.html

„Împreună cu familia mea, astăzi am votat pentru o Moldovă pașnică, o Moldovă modernă, o Moldovă prosperă”, a declarat candidatul Partidului Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo, la ieșirea din secția de votare, transmite IPN.

Concurentul electoral a precizat Republica Moldova „are nevoie de o altă guvernare”. „Moldova are nevoie de respectarea cetățenilor, oamenilor noștri, indiferent de etnie, vârstă, viziuni politice, religie”, a mai spus Alexandr Stoianoglo. Potrivit candidatului, toate acțiunile trebuie să fie în interesul țării și al cetățenilor.

Stoianoglo a mai spus că nu a luat buletinul pentru a vota la referendum, nu pentru că nu este adeptul integrării europene, dar pentru că nu susține poziția actualei guvernări.

În Republica Moldova astăzi au loc alegeri pentru funcția de președinte și referendumul republican constituțional cu privire la integrarea europeană. Tradițional, secțiile de votare își deschid ușile la ora 07.00, iar alegătorii pot veni să-și exercite dreptul la vot până la ora 21.00.