logo

Accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr”, limitat pe 19-24 aprilie


https://www.ipn.md/index.php/ro/accesul-automobilelor-pe-teritoriul-cimitirului-sf-lazar-limitat-pe-7967_1096428.html

Accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189  va fi limitat în perioada 19-24 aprilie. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare pentru sărbătoarea Paştele Blajinilor, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, Primăria Chișinău menționează că din 20 aprilie se limitează accesul automobilelor și pe teritoriile celorlalte cimitire din oraş. Este vorba despre Cimitirul „Central” din str. A. Mateevici, 11,  Cimitirul „Catolic” din str. Trandafirilor, 1, Cimitirul „Sf. Treime” din şos. Munceşti, 46, Cimitirul „Sculeni” din stradela Călăraşi, 12 b, Cimitirul „Şt. Ciobanu” din str. Decembriştilor, 39, Cimitirul Buiucanii Vechi din str. Bisericii, 16 a, Cimitirul Băcioii Noi, Cimitirul Petricani și Cimitirul Ciocana din str. Industrială.

Pe data de 23 și 24 aprilie, cetățenii vor fi asigurați cu transport gratuit pe rutele de autobuz nr. 27, „C” şi „D, către Cimitirul „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189. Programul de circulaţie al autobuzelor pe ruta „D” se va stabili de la ora 07.00 şi până la ora 20.00, iar pe rutele: „C” și nr. 27 – conform orarelor aprobate.