Regia locativ-comunală din capitală și-a început intervenția încă de la ora 04.00

Print Send by email
12:37, 19 Mar 2018

Regia locativ-comunală din capitală și-a început intervenția încă de la ora 04.00

Direcția generală locativ-comunală și amenajare și-a început activitatea încă de la ora 04.00, intervenind la curățarea trotuarelor, în curțile blocurilor locative și în stațiile de așteptare a transportului public cu 11 unități specializate Hako și 26 de tractoare. În lucrări sunt antrenați 350 de muncitori, transmite IPN.

Primăria Chișinău informează că traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, iar la nivel de municipiu nu sunt străzi închise. Transportul public circulă conform programului unei zile de lucru, iar în dimineața zilei la linie au fost emise 302 de troleibuze și 99 de autobuze.

Toate instituțiile de învățământ și medicale funcționează în regim normal. Agentul termic se furnizează conform graficului de temperaturi.

Cât privește persoanele fără adăpost, la Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil, din str. Haltei, 2, sunt cazate 82 de persoane.

Pe parcursul nopții, ÎM Regia „Exdrupo” a acționat cu 67 de utilaje la deszăpezirea străzilor și a împrăștiat material antiderapant.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central municipal la numerele de telefon: (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

12:37, 19 Mar 2018

Alte știri

12 Aprilie 2006
RSS
Un hoț a fost reținut în biserică Țigări ucigașe
Rețelele Chișinău anunță noi deconectări Doar 3 havuzuri din capitală vor funcționa
Parcajele autorizate în centrul capitalei întârzie să apară
11 Aprilie 2006
Profesorii se vor odihni și trata într-o tabără pentru copii Focul a distrus zeci de conifere dintr-o pădure
Un bărbat a suferit rană penetrantă a abdomenului cu o bucată de armatura Rețelele Chișinău anunță noi deconectări
10 Aprilie 2006
Primăvara vine și în municipiul Chișinău Autoritățile capitalei tind să majoreze numărul elevilor care se vor odihni în taberele de vară
Între 10 și 20 aprilie, pe străzile capitalei vor circula mai puține microbuze Primăria Chișinău intenționează să reducă numărul accidentelor de circulație
Trei bombe neexplodate în cel de al doilea război mondial au fost găsite în albia unui pârâu Un bărbat a murit în dimineața curentă călcat de tren
09 Aprilie 2006
În ultimele 24 de ore în R. Moldova au fost înregistrate 6 incendii Un bărbat a decedat, fiind strivit de roțile unui microbuz
Poliția a reținut presupusul asasin al unui tânăr de 19 ani din Chișinău
08 Aprilie 2006
Doi bărbați înjunghiați de rude Două automobile au ars vineri completamente