În jur de o sută de blocuri din capitală rămân fără apă caldă pentru 2-3 săptămâni

Print Send by email
11:28, 25 Iul 2017

În jur de o sută de blocuri din capitală rămân fără apă caldă pentru 2-3 săptămâni

Locuitorii din aproximativ o sută de blocuri din cartierul Telecentru și din sectorul Buiucani nu vor avea apă caldă la robinete timp de două-trei săptămâni. Furnizorul anunță că deconectările sunt impuse de o serie de lucrări importante de reabilitare a rețelei termice.

Livrarea apei calde menajere este sistată în perioada 24 iulie și 14 august în 87 de blocuri de la Telecentru și în perioada 24 iulie – 7 august în 16 blocuri de la Buiucani. Solicitată de IPN, șefa Serviciului comunicare și relații cu publicul al SA „Termoelectrica”, Elena Junghina, a declarat că furnizorul este impus să efectueze aceste deconectări, întrucât în timpul executării mai multor lucrări nu există alte surse de aprovizionare a acestor adrese cu apa caldă.

Astfel, până pe 14 august, livrarea apei calde menajere va fi întreruptă pentru un șir de consumatori din perimetrul străzilor Drumul Schinoasei, Miorița, Academiei, Drumul Viilor, Pietrarilor, Ialoveni, inclusiv Șoseaua Hâncești (de la nr. 62 până la nr. 83). La fel, este vorba despre străzile Sprâncenoaia, Lech Kaczynski și Sfânta Vineri.

Lucrări de reabilitare a rețelei termice vor fi efectuate și pe strada V. Lupu, pe segmentul străzilor Belinski, Cornului și Drumul Taberei. Livrarea apei calde menajere va fi sistată în blocurile situate pe următoarele adrese: Vasile Lupu 55, 59, 59/1, 59/2¸ 4-16; strada Cornului 3/1, între strada Cornului,19-33, 4-16, str. Alexandrescu și str. Buiucani, 2, 3, 5. Pe aceste adrese, sistările vor fi efectuate până pe 7 august.

Începând cu anul trecut, întreprinderea a renunțat la practica de a sista centralizat livrările de apă caldă timp de o lună pentru toți locuitorii urbei. 

11:28, 25 Iul 2017
Sistări de apă în sectorul Centru
Locuitorii din străzile Al. Bernardazzi, 83-97, 66-70 și Vlaicu Pârcălab, 11-15, 8-14, vor rămâne miercuri, 26 iulie, fără apă la robinet. Consumatorii de pe adresele menționate sunt îndemnați să-și asigure…
12:33, 25 Iul 2017

Alte știri

19 Ianuarie 2017
RSS
Activiștii cer pedepse penale pentru cruzimea față de animale
free
18 Ianuarie 2017
Două secții ale Spitalului „Sfânta Treime” au fost inaugurate după renovare
free
17 Ianuarie 2017
Douăsprezece persoane din cinzeci au acumulat punctajul maxim la „Ora de gramatică”
free
ACC va furniza gratuit de Bobotează apă la mai multe biserici din capitală
free
16 Ianuarie 2017
Sistări de apă în sectorul Centru al capitalei
free
Majoritatea chișinăuienilor vor plăti pentru căldură până la 1500 de lei
free
14 Ianuarie 2017
Eugen Doga vine cu două premiere la spectacolul de omagiere a lui Mihai Eminescu
free
Fără apă la robinet
free
13 Ianuarie 2017
Blocul chirurgical de la Spitalul municipal „Sf. Arhanghel Mihail” a fost renovat Arborii din centrul istoric al capitalei urmează a fi reînnoiți
free
Sistări de apă în capitală
free
12 Ianuarie 2017
Autoritățile municipale „vânează” construcțiile neautorizate din capitală Managerii din educație își propun să asigure un dialog constructiv cu mass-media
free
E-readere și cărți pentru cunoscătorii de gramatică
free
Eugen Doga și Spiridon Vangheli, donatori de carte
free
11 Ianuarie 2017
Angajații ACC intervin pentru remedierea scurgerilor și pe timp de ninsori
free
Evenimentele organizate de Primărie cu ocazia Zilei Naționale a Culturii
free
Băuturi alcoolice „condimentate” cu produse chimice toxice
free
Șoferii sunt îndemnați să evite mai multe străzi în capitală
free
Concurs pentru ocuparea funcției de șef la DGETS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN | ???????????? ?????????? <<Moldova mea>>Conferințe IPN [HD] |  ,,David Davitean este deținut ilegal în închisoare"
Conferințe IPN [HD] |  Proiectul ,,Moldo Crescendo"Conferințe IPN [HD] | ,,Poziția comună vizavi de modificarea sistemului electoral"
Vezi toate
banner creditex