Acțiune de salubrizare a albiei râului Bâc și altor râuri din capitală
Print Send by email
05:02, 15 Mar 2019

Cetățenii sunt îndemnați să participe la salubrizarea albiei și terenului aferent râului Bâc, dar și altor râuri, în cadrul acțiunilor pe care le vor desfășura sâmbătă, 16 martie, Direcția generală locativ-comunală și amenajare și Primăria municipiului Chișinău. Voluntarilor le vor fi oferite mănuși și saci pentru colectarea deșeurilor, transmite IPN.

Potrivit șefului DGLCA, Ion Burdiumov, vor fi desfășurate acțiuni de salubrizare și a albiilor râulețelor Durlești, Malina Mică, Țiganca, Valea Trandafirilor etc. Acțiunile au loc în cadrul Curățeniei generale de primăvară, precum și în contextul Zilei mondiale a apei, care este marcată pe 22 martie. Sunt chemați să se implice în acțiunile de salubrizare toți doritorii, mai ales locuitorii municipiului, angajații întreprinderilor municipale.

Acțiunile de salubrizare sunt preconizate să înceapă la ora 09.00. Detalii despre punctele de organizare și persoanele de contact pot fi găsite pe pagina de Facebook a Direcției.

„Curățenia generală de primăvară” se desfășoară în perioada 4 martie -26 aprilie. Totodată, DGLCA va organiza pe 30 martie, împreună cu asociația obștească „Parcurile Viitorului”, o acțiune de plantare a aproximativ zece mii de arbori. Pentru data de 13 aprilie este preconizată „Curățenia generală a parcurilor”, iar pe 20 aprilie va fi organizată „curățenie generală” în curțile blocurilor locative.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex