Punctele de comerț ambulant care folosesc ilegal butelii cu gaz vor fi evacuate
Print Send by email
18:15, 09 Oct 2018

Unitățile de comerț ambulant amplasate în zonele publice din oraș, care folosesc ilegal buteliile cu gaz lichefiat, vor fi evacuate de către preturile de sector ale municipiului Chișinău. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar, Ruslan Codreanu, transmite IPN.

Agenții economici vor fi informați suplimentar despre interzicerea folosirii neautorizate a buteliilor cu gaz lichefiat în activitatea de comerț și prestări servicii.

Prezenta dispoziție se referă și la blocurile de locuit. Buteliile vor fi evacuate într-un depozit special al Primăriei.

Explozia din 6 octombrie, produsă într-un bloc locativ din bd. Moscova, a lăsat patru oameni fără viață, iar o persoană este la reanimare în stare gravă. Șase apartamente au fost avariate. Toți locatarii scării în care s-a produs deflagrația au fost evacuați, dintre care 18 sunt cazați temporar în unul din spitalele din Chișinău.

Începând cu ziua de duminică, 7 octombrie, la Dispeceratul central municipal au fost înregistrate peste 200 de apeluri de la cetățeni care au sesizat cazuri de folosire ilegală a buteliilor cu gaz lichefiat.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex