Punctele de comerț ambulant care folosesc ilegal butelii cu gaz vor fi evacuate
Print Send by email
18:15, 09 Oct 2018

Unitățile de comerț ambulant amplasate în zonele publice din oraș, care folosesc ilegal buteliile cu gaz lichefiat, vor fi evacuate de către preturile de sector ale municipiului Chișinău. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar, Ruslan Codreanu, transmite IPN.

Agenții economici vor fi informați suplimentar despre interzicerea folosirii neautorizate a buteliilor cu gaz lichefiat în activitatea de comerț și prestări servicii.

Prezenta dispoziție se referă și la blocurile de locuit. Buteliile vor fi evacuate într-un depozit special al Primăriei.

Explozia din 6 octombrie, produsă într-un bloc locativ din bd. Moscova, a lăsat patru oameni fără viață, iar o persoană este la reanimare în stare gravă. Șase apartamente au fost avariate. Toți locatarii scării în care s-a produs deflagrația au fost evacuați, dintre care 18 sunt cazați temporar în unul din spitalele din Chișinău.

Începând cu ziua de duminică, 7 octombrie, la Dispeceratul central municipal au fost înregistrate peste 200 de apeluri de la cetățeni care au sesizat cazuri de folosire ilegală a buteliilor cu gaz lichefiat.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS