Termoelectrica organizează o tombolă de Hramul orașului Chișinău
Print Send by email
10:20, 13 Sep 2018

SA „Termoelectrica” organizează, de Hramul Chișinăului, o tombolă în cadrul căreia va oferi trei abonamente pentru încălzirea locuinței. La tombolă pot participa locuitorii municipiului Chișinău, conectați la sistemul centralizat de termoficare. Câștigătorii vor fi aleși pe 14 octombrie, la cortul întreprinderii SA „Termoelectrica”, care va fi amplasat în centrul capitalei, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, pentru a fi eligibili de a participa la tombolă, chișinăuienii trebuie să demonstreze că nu au datorii față de furnizor și să prezinte factura pentru ultima lună de facturare pentru energia termică și apa caldă menajeră. Participanții la tombolă vor trebui să declare pe proprie răspundere că dețin în proprietate, locațiune sau folosință apartamentul și să aibă asupra lor buletinul de identitate.

„Prin această activitate ne-am propus să fim mai aproape de oameni, dăruind căldură la propriu. În anul precedent am observat un interes deosebit de participare din partea oamenilor și am decis că este de datoria noastră să facem din această activitate o tradiție frumoasă și plăcută atât pentru noi în calitate de producător și furnizor de energie, cât și pentru locuitorii acestui oraș frumos”, a spus directorul general al întreprinderii, Veaceslav Eni.

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10.00 și se va încheia la ora 15.50, la standul Termoelectrica. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți, în mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie, la ora 16.00, la standul SA „Termoelectrica”. Prezența participanților la tragerea la sorți este obligatorie. În cazul în care persoana desemnată câștigătoare nu este prezentă, se va extrage un alt bilet.

Câștigătorii vor fi premiați cu certificate, conform premiului obținut. Câștigătorul Premiului I, timp de trei luni (octombrie, noiembrie, decembrie), nu va plăti pentru serviciile de încălzire a locuinței și a apei calde. Titularii Premiului II și III, se vor bucura de aceleași gratuități pe parcursul a două luni (noiembrie, decembrie) și, respectiv, o lună (decembrie).

Tombola organizată de SA „Termoelectrica” este la a II-a ediție.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

IMAS

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Conferințe IPN [HD] | Apelul activistuli civic Andrei DonicaConferințe IPN [HD] | Parlamentul refuza discuțiile asupra proiectelor PLDM
Vezi toate
banner creditex