În capitală au fost amenajate patru spații de joacă pentru copii
Print Send by email
12:28, 12 Sep 2018

În capitală au fost amenajate primele patru spații de joacă pentru copii, care sunt parte a Programului municipal de amenajare a zonelor destinate activităților sportive și de agrement în curțile blocurilor locative din capitală.

Solicitat de IPN, șeful Secției amenajare și salubrizare din cadrul Direcției locativ-comunale și amenajare, Vasile Efros, a declarat că echipamentele pentru locurile de joacă sunt produse în Ucraina și livrate de către o compania din Republica Moldova. Costurile totale pentru amenajarea unui spațiu de joacă se ridică la 120 de mii de lei. Termenul de exploatare a instalațiilor este de aproximativ zece ani, însă pe parcurs se intervine cu lucrări de întreținere.

Complexul are două tobogane, scrânciob, carusel, figurine pe arc. De asemenea, sunt instalate bănci, iar în jur se amplasează gard de tip banchetă, pe care te poți așeza. Primele patru spații de joacă sunt pe adresele: strada Muncești, 782/2, 814, strada Botanica Veche, 43/1 și strada Trandafirilor, 15.

Proiectul prevede amenajarea a 70 de spații de joacă pentru copii, 25 de terenuri fitness și workout și 5 terenuri sportive. Bugetul este de 12 milioane de lei.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex