O familie de moldoveni implicată într-un accident produs în România. 4 persoane au fost rănite
Print Send by email
08:54, 14 Iul 2018

Patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, sâmbătă dimineața, 14 iulie, în Lețcani, județul Iași, după ce șoferul ar fi adormit la volan și apoi a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, transmite IPN.

Șeful UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu, a declarat, citată de mediafax.ro, că în accident a fost implicată o familie din Republica Moldova, respectiv doi băieți de 2 și 8 ani, precum și mama și tatăl lor, ambii în vârstă de 29 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit la volan.

„Copiii se aflau pe bancheta din spate, cu centurile puse. Din câte se pare, șoferul ar fi adormit la volan și ar fi intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului din Lețcani. La fața locului au fost trimise echipaje SMURD. Șoferul și copilul de doi ani sunt transportați la UPU Sfânta Maria, iar, mai apoi, la Sfântul Spiridon. Celălalt copil, de 8 ani, este dus, de asemenea, la UPU Sfânta Maria, în timp ce mama sa este transportată la UPU Sfântul Spiridon”, a spus Diana Cimpoeșu.

Potrivit acesteia, șoferul acuză dureri de cap și de coloană lombară, în vreme ce soția sa este policontuzionată.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex