Primăria capitalei va aloca bani pentru lichidarea consecințelor incendiului din str. Ion Creangă 6/1
Print Send by email
10:17, 11 Iul 2018

Primăria Chișinău a emis o dispoziție prin care solicită modificări la bugetul municipal pentru anul curent și alocarea mijloacelor financiare pentru lichidarea consecințelor incendiului produs într-un local din str. Ion Creangă 6/1, pe 12 iunie. În urma incendiului a fost deteriorat totalmente acoperișul clădirii și au fost distruse parțial cinci locuințe, transmite IPN.

Din banii alocați de Primărie se va restabili acoperișul blocului locativ. Pretura sectorului Buiucani în comun cu Direcția generală locativ-comunală și amenajare vor organiza și desfășura achizițiile publice pentru executarea respectivelor lucrări.

Acum o lună, acoperișul unui local din strada Ion Creangă, 6/1 din capitală a ars în totalitate. Focul s-a extins și spre acoperișul blocului locativ din preajmă, care însă a fost afectat mai puțin. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Agenția de inspectare și restaurare a monumentelorConferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018
Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Vezi toate
banner creditex