O tânără a murit într-un accident. La volan se afla un polițist beat
Print Send by email
10:54, 10 Iul 2018

O tânără și-a pierdut viața noaptea trecută, după ce automobilul de model BMW în care se afla a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un camion. Șoferul, dar și un alt pasager din BMW sunt angajați ai poliției, iar conform rezultatelor preliminate, aceștia se aflau în stare de ebrietate, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției, accidentul s-a produs pe traseul M-5, în satul Recea, raionul Râșcani. S-a constatat că șoferul automobilul de model BMW, în vârstă de 22 de ani, locuitor al satului Recea, se deplasa spre orașul Râșcani. Acesta a ieșit pe contrasens pentru a depăși un mijloc de transport și a intrat într-un camion, condus de un bărbat de 47 de ani.

În BMW se aflau trei pasageri, două femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani. În urma impactului una dintre tinere a decedat la fața locului, ceilalți pasageri și șoferul s-au ales cu leziuni și au fost transportați la Spitalul raional din Râșcani.

Polițistul care se afla la volanul automobilului urmează să fie reținut și cercetat penal. Alte circumstanțe se stabilesc.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS