Fără apă la robinet
Print Send by email
08:47, 10 Iul 2018

Consumatorii din străzile I. Vieru 2/3, M. Sadoveanu 26; 17; 35 și 21-57 sector particular, din capitală, vor rămâne miercuri, 11 iulie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 17.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va executa lucrări planificate, transmite IPN.

Între orele 09.00 și 19.00, furnizorul de apă va efectua lucrări de spălare și dezinfectare a turnurilor de apă potabilă din satul Ghidighici. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile A. Mateevici, Păcii, M. Costin, Nucarilor, Miorița, Alba-Iulia și L. Deleanu din localitate.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

Cu sprijinul Uniunii Europene, la Chișinău a avut loc premierea proiectelor de promovare a drepturilor omului, prezentate de cinci parteneriate de pe cele două maluri ale Nistrului

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex