Sistări de apă în mai multe suburbii ale capitalei
Print Send by email
09:33, 09 Iul 2018

Furnizorul de apă din capitală anunță pentru marți, 10 iulie, sistări temporare în suburbiile Stăuceni, Grătiești, Tohatin și Cheltuitor. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în Stăuceni apa va fi sistată pe străzile A. Mateevici și Păcii, iar la Grătiești – pe străzile Eminescu, G. Cosbuc, Iu. Gagarin și 31 august. Furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 15.00, timp în care vor fi efectuate lucrări de înlocuire a robinetelor și apometrelor.

Tot marți, între orele 09.00 și 21.00, va fi sistată apa în comuna Tohatin și în satul Cheltuitor. Potrivit ACC, deconectările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct din comuna Tohatin, în cadrul proiectului finanțat de BERD și BEI.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS