DGLCA va amenaja în curțile de bloc terenuri de joacă, de fitness și terenuri sportive
Print Send by email
09:12, 12 Iun 2018

În curțile blocurilor locative din capitală urmează să fie amenajate în jur de 100 de terenuri de joacă, 35 de terenuri de fitness, dar și șapte terenuri sportive. Anunțul a fost făcut de către șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Ion Burdiumov, la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN.

Potrivit șefului DGLCA, pentru primul program, care prevede amenajarea terenurilor de joacă pentru copii, sunt planificați circa 200 de milioane de lei din bugetul municipal. Procedura de achiziții publice a fost lansată deja, iar licitația urmează să aibă loc la sfârșitul săptămânii. Lucrările de amenajare a terenurilor urmează să se finalizeze până la sfârșitul anului.

De asemenea, pentru anul 2018 este planificată amenajarea a 35 de terenuri de fitness, iar în acest sens este prevăzut un buget de șase milioane de lei. Licitația pentru acest proiect urmează să fie anunțată mai târziu. Un alt program prevede amenajarea a șapte terenuri sportive în curțile blocurilor. Pentru aceste lucrări este planificată suma de cinci milioane de lei. Licitația va avea loc pe 19 iunie. „Vom monitoriza ca lucrările să fie executate calitativ și în termen”, a notat Ion Burdiumov.

Primarul interimar, Ruslan Codreanu, a solicitat Direcției ca lista cu adresele unde urmează să fie amenajate terenurile să fie făcută publică. Edilul a îndemnat cetățenii să monitorizeze executarea lucrărilor și să semnaleze eventuale nereguli.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"
Vezi toate
banner creditex