Cei mai buni elevi ai Liceului „Academia Copiilor”, premianți
Print Send by email
15:56, 16 Mai 2018

Peste 160 de elevi ai Liceului Teoretic „Academia Copiilor” au primit diplome de gratitudine din partea administrației, în cadrul Galei Performanței, ediția a V-a. Elevii, dar și profesorii au fost premiați pentru rezultatele remarcabile obținute pe parcursul anului la concursuri de sector, concursuri naționale sau internaționale în diverse domenii, transmite IPN.

Nina Harjan, directoarea Liceului Teoretic „Academia Copiilor”, susține că numărul copiilor care obțin succese mari la concursuri în sport, muzică, dans, discipline școlare etc. crește de la an la an. Dacă în primul an al organizării Galei au fost premiați 20 de copii, astăzi de diplome s-au învrednicit peste 160 de copii.

Rodica Guțu, șefa interimară a Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, a declarat că Liceul Teoretic „Academia Copiilor” educă copii de succes pentru o societate de succes. „Evenimentul de astăzi pune accentul pe promovarea copilului. Încă din clasa I-a copilul obține anumite performanțe și el trebuie încurajat de cadrul didactic și de părinte, trebuie motivat să crească și să ajungă performant. Aceasta va aduce la oameni de succes din societatea noastră”, a spus Rodica Guțu.

Eleva Mădălina Pasenco este premiantă la olimpiada de sector la istoria românilor și istoria universală. Tânăra spune că pentru a obține succes trebuie să citești multe cărți și să fii perseverent. „Diploma obținută a fost un fel de exersare, la anul voi lupta pentru mai multe. Muncesc pentru că munca este brățara de aur”, spune Mădălina.

O altă tânără, Michelle Pranițchi, a obținut medalii la o conferință a elevilor la Moscova. Ea spune că îi place să învețe limbi străine, deoarece acestea i se dau ușor și consideră că îi sunt utile în viața de zi cu zi. „Cu cât mai multe limbi cunoști, cu atât mai mulți oameni înțelegi. Unii oameni spun că limba te face să înțelegi poporul, pentru că toți gândesc diferit. Dacă cunoști limba, înțelegi cum gândesc oamenii”, menționează tânăra.

Elevii Liceului Teoretic „Academia Copiilor” vor primi diplome și la careul de ultimul sunet.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Conferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentuluiConferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"
Vezi toate
banner creditex