Proiect municipal de sterilizare a animalelor fără stăpân în valoare de 300 de mii de lei
Print Send by email
16:44, 10 Mai 2018

Pe teritoriul municipiului Chișinău se interzice otrăvirea câinilor și închiderea intenționată a pisicilor în subsolurile blocurilor locative. Direcția generală locativ-comunală și amenajare urmează să lanseze un proiect municipal de sterilizare a animalelor de companie, în valoare de 300 de mii de lei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către primarul general interimar, Ruslan Codreanu, transmite IPN.

Potrivit dispoziției, drept surse de finanțare a cheltuielilor ce se impun se consideră redistribuirea temporară a alocațiilor prevăzute în bugetul pentru 2018 pentru cheltuieli ce țin de determinarea și amenajarea terenurilor pentru plimbarea câinilor. Direcția locativ-comunală și amenajare urmează să prezinte lunar informația privind numărul animalelor de companie care vor fi sterilizate.

Dispoziția cu privire la interzicerea tratamentului inuman în raport cu animalele de companie fără stăpân pe teritoriul municipiului Chișinău a fost emisă în urma multiplelor sesizări din partea locuitorilor capitalei.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Promo-LEX

Controlul asupra Societății Civile din Regiunea Transnistreană ”OFICIALIZAT”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Împotriva lui F.Ghelici se pregătește o provocație cu scopul lichidării fiziceConferințe IPN [HD] Aplicarea forței și a gazelor lacrimogene contra creștinilor pașnici
Conferințe IPN [HD] |  Impactul deciziilor recente ale Consiliului PVE  asupra RMConferințe IPN [HD] | Poziția PP Voința Poporului față de rezultatele alegerilor locale noi
Vezi toate
banner creditex