Parcarea în adiacentul Catedralei Mitropolitane va fi interzisă începând cu 17.00
Print Send by email
11:16, 07 Apr 2018

Șoferii sunt îndemnați să evite, în această seară, zona centrală a capitalei. De la ora 17.00 și până la încheierea serviciului divin, se va interzice parcarea autovehiculelor în adiacentul Catedralei Nașterea Domnului din municipiul Chișinău, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Direcției de Poliție.

Pentru a evita crearea ambuteiajelor în centrul capitalei, șoferii sunt îndemnați să evite:  strada A. Pușkin, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Columna; str. Mitropolit Gavriil B. Bodoni, porțiunea de drum cuprinsă între bd.Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Columna și str. Columna, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Gavriil B. Bodoni și A. Pușkin.

În cazul în care au observat o tentativă de încălcare a legii sau sunt martorii unei contravenții sau infracțiuni, cetățenii sunt  rugați să anunțe imediat cel mai apropiat polițist sau să telefoneze la numărul scurt: 112.

Peste 700 de polițiști din capitală vor fi la datorie de sărbătorile pascale.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mișcarea ,,PRO" europarlamentarele, parcusul europen și reunirea RM cu RomâniaConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".
Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"
Vezi toate
banner creditex