Tombolă la Târgul de Crăciun
Print Send by email
15:34, 11 Ian 2018

Tombolă la Târgul de Crăciun din str. 31 August. În ultima zi, pe 14 ianuarie, la ora 18.00, vizitatorii care au completat biletul special și participă la extragere pot câștiga un televizor, iPad-uri sau telefoane mobile, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al organizatorilor.

Biletele speciale sunt oferite de comercianții de la Târg în schimbul unei cumpărături, până pe 14 ianuarie. Biletul trebuie completat și aruncat în urna pentru tombolă, amplasată în căsuța de lemn special amenajată lângă Pomul de Crăciun din scuarul Palatului Național.

Câștigătorii vor fi desemnați prin extragere aleatorie, în prezența Comisiei de Organizare special create. Regulamentul tombolei este publicat pe pagina web www.targuldecraciun.md.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Conferințe IPN [HD] | Studiului național de audiență a mass-mediei (17.10 - 11.11 2018)Conferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2018
Vezi toate
Central European University
banner creditex