Tombolă la Târgul de Crăciun
Print Send by email
15:34, 11 Ian 2018

Tombolă la Târgul de Crăciun din str. 31 August. În ultima zi, pe 14 ianuarie, la ora 18.00, vizitatorii care au completat biletul special și participă la extragere pot câștiga un televizor, iPad-uri sau telefoane mobile, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al organizatorilor.

Biletele speciale sunt oferite de comercianții de la Târg în schimbul unei cumpărături, până pe 14 ianuarie. Biletul trebuie completat și aruncat în urna pentru tombolă, amplasată în căsuța de lemn special amenajată lângă Pomul de Crăciun din scuarul Palatului Național.

Câștigătorii vor fi desemnați prin extragere aleatorie, în prezența Comisiei de Organizare special create. Regulamentul tombolei este publicat pe pagina web www.targuldecraciun.md.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Poziția PVP față de problemele actuale din viața publică a RMConferințe IPN [HD] | Investiții în pluralismul mediatic, studiu
Conferințe IPN [HD] | Radiografia trimestrială a economiei moldoveneștiConferințe IPN [HD] | Judecători complici în atac raider
Vezi toate
banner creditex